Kia Bruks Thyrén

Kia Bruks Thyrén

5 tips hur du undviker framgång!

MindsetPosted by Kia Sun, October 16, 2016 14:10:17

1 Undvik Förändringar - Prova inget nytt. Odla rädslan för förändringar. Håll dig till normen och lyssna på vad alla andra tycker. Det är det som är viktigast.

2 Lär dig inget nytt - Håll dig undan föreläsningar, mentorer, böcker, länkar - ja allt som kan ge dig ny kunskap. Prova inga nya strategier eller gå otrampad mark. Gå den lätta vägen, välj inte den som har några utmaningar.

3 Var arrogant - Tro att du har rätt till framgång bara för att du ÄR. För att du är anställd på företaget "X" eller gått med i organisation "Y". Tro inte att du behöver göra något. Tänk absolut inte på andra och hur du kan hjälpa dem.

4 Skyll på andra eller omständigheterna om det inte går bra. Det är du som har kontrollen för hur det går för dig, ingen annan. Vi lever i ett land och en tid av stor öppenhet, frihet, information och obegränsade möjligheter - för den som vill. Det är väldigt lätt att vilja skylla på något utanför sig själv när man inte lyckas, men så snart du har tagit kontrollen över vad du vill, när du äger agendan - kan inget stoppa dig.

5 Ha inget tålamod - Om du råkar ut för motstånd eller misslyckas, lägg ner direkt. Idag handlar väldigt mycket om NU. Allt ska gå så fort. Men framgång handlar om tålamod och tid att lära sig det du behöver för att ta dig dit. Du har inte rätt till något om du inte gjort jobbet. Utmanat ditt sätt att tänka, varit obekväm. Att misslyckas är att lära sig. Var snäll mot dig själv. Du skäller inte ut ett barn som ramlar när den lär sig att gå.

Ha en fin söndag. DET menar jag till 100% =).  • Comments(0)//kiasblogg.kiabruks.se/#post0