Kia Bruks Thyrén

Kia Bruks Thyrén

Har du fastnat?

MindsetPosted by Kia Wed, October 26, 2016 08:58:35

För ca 5 år sen satt jag fast i en loop. Tankar om VAD är ämnat för mig? Vad är det jag ska göra i livet? Vad är mitt kall? Gick om .. och om.. och om igen. Till slut kändes det som att jag höll på att bli tokig! Som att försöka slå en pinjata med förbundna ögon och vänta på allt godis som ska falla ut.. måste ju bara HITTA den dumma åsnan först!

Det tar ofantligt mycket energi och hamna i en sån loop. Det är först nu i efterhand som jag fattar att det var bra. Jag tror på riktigt att det SKA vara vånda att hitta det du brinner för och vill sätta tänderna i. All förändring hittills har för mig betytt både jobbiga och bra saker. Som när en puppa som slår ut och blir fjäril. Svårt att fråga hur det känns, men jag kan tänka mig att det faktiskt gör ont att låta skalet spricka upp och få fram något nytt. Och till råga på allt räcker det inte med EN gång i livet. Allt nytt man varit med om.. den nya tanden som kommer fram.. kliar.. gör ont.. men är bra att ha.. Barnen jag fött. Gjorde så in i helv…te ONT men SÅ värt.

Och så känns det även med där jag är idag. Det har gjort fruktansvärt ont att skiljas från min man.. våga stå emot alla negativa personers åsikter, hitta mitt nya liv, nya rutiner för barnen och hitta vårt sätt att umgås idag som känns bra. Men det var nödvändigt för mig. För att jag till slut skulle kunna lätta på mitt skal och bli den jag är idag. Våga vara jag, fullt ut. Puh..!

Allt är och har varit en process. Att jag skriver det här nu och delar tankar är en stor del av mig som äntligen kommit fram. Och om du som läser det här känner igen den där loopen. Så var inte rädd. Gå ut och ta en promenad, yoga, meditera, spring.. ja gör vad som funkar för dig, som sätter dig i rörelse. För mig gick det lättare då att forma en idé av den där loopen. Att förstå vad den ville säga. Vad du känner. Emotion is created by motion säger Tony Robbins. Sträck på dig, gå stolt och känn in. Och låt det ta lite tid, du hinner.
  • Comments(0)//kiasblogg.kiabruks.se/#post3