Kia Bruks Thyrén

Kia Bruks Thyrén

Shit.. det ÄR en sekt!

Entreprenörs vardagPosted by Kia Mon, October 31, 2016 10:16:36

Redan i entrén vibrerade en stämning av glädje. Gamla och nya vänner som kramade om varandra. Förväntan. Jag tog en plats långt bak i föreläsningssalen, ifall det skulle vara ”alltför weird” kunde jag ju smita ut lite lätt utan att synas för mycket. Nu kände jag mig hyfsat trygg.

Hög glad musik fyllde hela rummet och folk hittade sina platser. Jag slogs av mångfalden av människor som fanns på plats. Korta, långa, smala, tjocka, unga, äldre.. kostymer.. affärsfolk..stickade tröjor.. ja alla sorter. Den gemensamma faktorn var energi. Glada ansikten överallt.. nästan lite konstigt. Och så lyfte en av de snygga tjejerna på scenen upp en gul dunk och sa ”den här är solen i mitt liv”. ”Shit” tänte jag.. ”det ÄR en sekt! Ja ja.. jag hänger kvar lite till”.

Sen följde en dag full med intressanta föreläsningar om ledarskap, hälsa och mindset. Att det handlar om att jobba på sin självkänsla så mycket att du kan lyfta dig själv och i förlängningen hjälpa andra att göra detsamma. Att sätta mål, planera strategier och hitta lösningar på problem. Och att framgång genom att vara dig själv och hjälpa andra faktiskt är väldigt roligt. Vaddå.. att ha "kul" är ju inte seriöst.. jag skulle ju vara en business woman med kritstrecksrandig kostym och.. ja SERIÖS!

Det där eventet gav mig tre viktiga insikter:
1) Forever Living är ingen sekt (tur det, annars hade jag ju dissat det totalt)
2) Det här är seriös business som kräver att du lär dig jobbet och ledarskap för att lyckas
3) Min självkänsla år 2012 sög.. BIG time

Fyra år senare kan jag konstatera att jag är en god bit på väg och lever ett helt annat liv än då. Nu vet jag att jag måste ta tillfällena, skapa min framtid själv och brinner för att inspirera dig som också vill att göra detsamma. Har lärt mig oändligt många verktyg för att ständigt bygga min självkänsla. Min resa har bara börjat. ”Unts unts..”smiley

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.