Kia Bruks Thyrén

Kia Bruks Thyrén

Wow! Ett jobb där man lyfter varandra!

Entreprenörs vardagPosted by Kia Tue, November 29, 2016 12:38:27

Special place in hell
Madeleine Albright, USAs första kvinnliga utrikesminister har en gång sagt ”There is a special place in hell for women who don’t help each other”. Jo.. vi kan faktiskt vara ganska hårda mot varandra på arbetsplatsen. Det sker oftare en jämförelse i en anda av avundsjuka om det går riktigt bra för någon, än att man lyfter varandra, bakom ryggen. En känsla av att klart vi hjälper varandra, men det är ändå inte heeeelt OK att du ska lyckas och bli bättre. Gör helst inte det. Varför är det så?

Här funkar inte självisk bitch
Jag vill hylla ett systerskap som gett mig mer kraft att växa och utvecklas i arbetslivet än något annat jag hittills mött. Nätverksmarknadsföring, MLM eller multi level marketing. En fantastisk skola i personlig utveckling och entreprenörskap, för de som tar uppgiften på allvar och gör något av det.

Visst, den här branschen är inte heller perfekt. Här finns också en del avundsjuka, prat bakom ryggen, jämförelser osv. Det verkar vara ofrånkomligt. MEN det som skiljer sig stort från andra branscher jag jobbat i är att hela systemet/arbetssättet grundar sig på att du MÅSTE hjälpa andra för att själv komma framåt. Det gäller att GENUINT bry dig om hur det går för andra och finns där för de som vill framåt och ber om hjälp. Att vilja lära sig, ständigt utvecklas och ge av dig själv för att du ska lyckas.

Många grymma förebilder
I företaget jag jobbar med finns många exempel på kvinnor världen över, som det går väldigt bra för. Som jobbat hårt för att bli den person som krävs. För riktig framgång handlar om att vilja utvecklas (och märk väl att framgång kan betyda vitt skilda saker beroende på vem du frågar som tid.. pengar.. valfrihet.. hälsa.. osv). Det handlar om allt från att skala bort ev dålig självkänsla, blyghet, rädslor mm till att lära sig hur man skapar relationer, prata inför folk, bli en duktig ledare, våga ta för sig och tänka affärsmässigt. Det finns mycket att lära sig i det här yrket, precis som i alla andra yrken. Men alla med viljan kan lära sig och bakgrund eller tidigare erfarenhet spelar mindre roll. Och är det något som finns här så är det PEPP OCH SYSTERSKAP på alla nivåer.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.